Com tu i com jo

A Lleida pels refugiats vetllem per treballar per l’Educació per la Transformació Social (EpTS), per tant, els nostres projectes tenen tres dos eixos d’actuació essencials: la conscienciació i sensibilització.

El projecte “Com tu i com jo” engloba xerrades a entitats, escoles, instituts, centres cívics, associacions de veïns i municipis amb l ́objectiu principal d’apropar les persones a la realitat dels més vulnerables, sempre amb un enfocament de gènere i basat en els Drets Humans.

Aquesta tasca de sensibilització es transforma en activitats com recollides, treball en xarxa dintre de la propia escola o institución i tallers de voluntariat en el nostre magatzem.

Creiem fermament que l’educació es un motor de canvi, a través d’aquestes xerrades donem a conèixer el que està passant a partir del testimoni dels voluntaris i voluntàries que han estat a camps de refugiats, o en contacte directe en diferents projectes in situ.

Quan finalitzem les xerrades es realitzen projectes de sensibilització amb les persones o centres d’educació i formació que han estat durant el procés teòric i de testimoni.