Lleida pels refugiats

Sensibilitzem, denunciem i actuem per dignificar la vida de les persones refugiades d’aquí i d’allà.

Elna Maternity Center

Elna és una casa refugi situada a Atenas que acull a dones refugiades embarassades i/o amb nens petits en situació d’extrema vulnerabilitat.

Vacances en Pau

Vacances en Pau és un projecte que permet donar a conèixer la causa saharaui acollint a nens i nenes a Catalunya durant l’estiu.

Taun Sàhara

És un projecte educatiu d’intercanvi d’experiències entre el professorat saharaui i català per garantir el dret a l’educació de qualitat.

Com tu i com jo

Treballem l’Educació per la Transformació Social mitjançant la sensibilització i la denúncia. 

Som una associació integrada per persones voluntàries preocupades per la injusta realitat social, i que treballa per dignificar la vida de les persones refugiades.

Fem accions de sensibilització, accions de denúncia i actuacions de suport a les persones refugiades. Planifiquem i executem projectes propis in situ o en xarxa amb altres entitats.

També actuem davant d’emergències humanitàries i organitzem logísticament la recollida i tramesa de materials.

Propers actes,
xerrades, assemblees,
jornades de treball…

Pilar Sierra, presidenta de l’associació

Fundar Lleida pels Refugiats, m’ha permès canalitzar tota la meva indignació davant les injustícies, el racisme i la manca de respecte pels DDHH, donant-me l’oportunitat de treballar per dignificar la vida de les persones més vulnerables.

Montserrat Pérez Fortuny

Soc a l’associació per coincidir amb gent que pot o vol fomentar o dibuixar un entorn facilitador a aquelles persones que han hagut de marxar de casa seva i busquen un lloc lluny de casa per viure…

Alba Sapena Molina

Per mi Lleida pels Refugiats, ha sigut un lloc on poder créixer com a persona i acompanyada sempre de gent increïble. A més a més, he tingut l’oportunitat de participar dos mesos a Elna Maternity Center, una experiència que m’ha marcat i donat una perspectiva diferent del món que ens envolta.